بیوگرافی والت دیزنی خالق انیمیشن های به یاد ماندنی

والت دیزنی از تاثیرگذارترین افراد در زمینه موفقیت حرفه ای در جهان سیما و هنر است. او برای رسیدن به موفقیت، خود و توانمندی های خود را باور داشت. می توان از ایده های خلاقانه او و روش های رسیدن به موفقیت این مرد بزرگ ایده گرفت و راه های رسیدن به موفقیت این مرد بزرگ تاریخ جهان را دنبال کرد تا به موفقیت های کلان دست یافت.

بیوگرافی والت دیزنی

تولد و دوران کودکی والت دیزنی

والتر الیاس دیزنی (Walter Elias Disney). یا والت دیزنی، در ۵دسامبر 1901 در شیکاگو به دنیا آمد. پدر او یکی از مهاجران ایرلندی به نام الیاس چارلز دیزنی و مادرش فلورا کال دیزنی بود. پدر والت در صنعت ساخت و ساز فعالیت می کرد و خانواده بزرگش وضعیت مالی مناسبی نداشتند. در سال ۱۸۷۸ و به دنبال هجوم مردم برای کشف طلا، پدر والت از اونتاریو کانادا به آمریکا آمد. پدر والت دیزنی خانواده اش را در سال ۱۸۸۴ در کانزاس مستقر کرد. او در سال ۱۹۰۶، خانواده اش را به میسوری برد تا در مزرعه ای ساکن کند که برادرش به تازگی خریده بود.

پس از مهاجرت به کانزاس سیتی، والت به مدرسه بنتون گرامر رفت. والت در مدرسه با Walter Pfeiffer آشنا شد که او را با تئاتر و سینما آشنا کرد. والت علاقه زیادی به نقاشی داشت و برای پیشرفت در آن، یک سال در کلاس های مؤسسه هنری کانزاس سیتی شرکت کرد. والت درکنار تحصیل، به کلاس های شبانه آکادمی هنری شیکاگو هم می رفت و زیر نظر لوئیس فدریک گرل (Louis Fredrick Grell) آموزش می دید. گرل یکی از آمریکایی های مشهور در هنر ترسیم پرتره بود.

شروع فعالیت کاری والت دیزنی

والت دیزنی در سال ۱۹۱۸، برای اعزام به جنگ جهانی اول به عنوان نظامی آمریکایی تلاش کرد. والت به خاطر سن کم از خدمت در ارتش بازماند. اما تلاش هایش او را به صلیبِ سرخ رساند. او به عنوان راننده آمبولانس یک سال در فرانسه و در خلال جنگ خدمت کرد. رؤیای والت برای تبدیل به نقاش و هنرمندی مشهور در سال ۱۹۱۹ بیش از پیش خود را نشان داد. در آن سال، او برای شروع فعالیت هنری به کانزاس سیتی بازگشت. والت استعداد درخشانی در نقاشی داشت و هنرمند گرافیست متبحری محسوب میشد؛ ولی او روحیه انتقادی و مبارزه جویانه لازم برای کشیدن کاریکاتور در روزنامه ها را نداشت. به همین دلیل، تلاشش برای استخدام در دپارتمان هنری یکی از روزنامه های محلی کانزاس سیتی با شکست مواجه شد.

پس از چندی، والت با دریافت حقوق ناچیز ۵۰ دلاری پوسترهای تبلیغاتی را برای روزنامه ها و مجله ها و سالن های سینما طراحی می کرد. متأسفانه شغل والت به عنوان طراح موقتی بود و او پس از پایان دوران اوج فروش در کریسمس، بار دیگر بیکار شد. او با همان مدت کوتاه فعالیت، شناختی کلی از روند کار در صنعت تبلیغات پیدا کرد و تصمیم گرفت خودش وارد آن شود. والت در استودیو با کارتونیستی به نام اوب ایورکس (Ub Iwerks) آشنا شده بود. آن ها با همکاری یکدیگر کسب و کار تبلیغاتی شان را شروع کردند.

والت دیزنی و انیمیشن

والت و اوب ایورکس در ژانویه۱۹۲۰ شرکتی به نام Iwerks-Disney Commercial Artists راه اندازی کردند. اولین مشتری آن ها ناشری به نام Restaurant News بود که بروشور نیز چاپ می کرد. درنهایت در سال ۱۹۲۰، والت دیزنی از شرکتش خارج شد. او شرکت را به اوب ایورکس سپرد و مسیر جدیدی برای ادامه زندگی در پیش گرفت. او در شرکت Kansas City Film Ad Company طراحی و تولید تبلیغات کارتونی را برعهده داشت و پس از مدتی، به تکنیک های آن علاقه مندتر شد و تصمیم گرفت انیماتور شود.

تجربه ناموفق لفوگرام والت دیزنی

والت دیزنی در ۱۸می۱۹۲۲، شرکت لفوگرام laugh-O-Gram را تأسیس و فرد هارمن، همکار سابقش در شرکت کانزاس سیتی را استخدام کرد. به علاوه، اوب ایورکس و هیو هارمن، برادر فرد هارمن و رودولف ایزینگ نیز به شرکت جدید دعوت شدند. فیلم های کوتاه شرکت تازه تأسیس والت به سرعت در سرتاسر آمریکا پخش شدند و نوید ظهور بازیگری قدرتمند را در این صنعت می دادند.

با وجود کسب شهرت فیلم های کوتاه والت، او درآمد چشمگیری از فروش آن ها کسب نکرد؛ درنتیجه، شرکتش تا مرز ورشکستگی پیش رفت. والت به دلیل ورشکستگی شرکتش را فروخت و فقط یک دوربین و یک کپی از بهترین اثرش، یعنی «آلیس در سرزمین عجایب» را حفظ کرد. به هر حال، آن سال ها برای انیماتور مشهور آمریکایی خوش یمن نبودند و او به قدری فقیر شد که حتی توانایی خرید لباس و غذا نداشت.

والت دیزنی و هالیوود

والت دیزنی پس از پس اندازی جزئی از فیلم های تبلیغاتی و عکاسی برای روزنامه های محلی، تصمیم گرفت کانزاس سیتی را به مقصد هالیوود ترک و استودیوِ انیمیشن خود را در آنجا تأسیس کند. در سال ۱۹۲۳، والت دیزنی، انیماتور بزرگ تاریخ، به هالیوود رفت؛ منطقه ای که در آن سال ها به مرکز سینمای جهان تبدیل شده بود. برای شروع کار حرفه ای فیلم سازی، والت به دوربین فیلم برداری نیاز داشت و البته، مشکلات مالی هنوز او را رها نکرده بودند. او مجبور شد دوربینی تقریبا کهنه برای شروع کار اجاره و آن را در گاراژ شرکتش نصب کند. روی اُ (برادر والت) اپراتور دوربین بود و والت وظیفه ساخت انیمیشن را برعهده داشت. پس از مدتی فعالیت، این دو برادر در ۱۶اکتبر۱۹۲۳، استودیوِ رسمی خود به نام استودیوِ کارتون برادران دیزنی (Disney Brothers Cartoon Studio) را تأسیس کردند. اولین محصول رسمی استودیوِ برادران دیزنی، Alice Comedies نام داشت و آن ها پس از تولید، به دنبال پخش کننده ای مناسب برای آن بودند. درنهایت، مارگارت جی. وینکر، پخش کننده کارتون در نیویورک، با آن ها قرارداد بست. براساس این قرارداد، استودیوِ برادران دیزنی باید ۱۲ سری از برنامه های آلیس را به او تحویل می داد. در ۲۶دسامبر۱۹۲۳، استودیوِ دیزنی اولین سری را با نام Alice Day at Sea تولید و درآمدی ۱۵۰۰ دلاری از آن کسب کرد.

اولین اسکار والت دیزنی

در سال ۱۹۳۲، یکی از دانشمندان و مهندسان آمریکایی به نام هربرت توماس نمونه ای جدید و حرفه ای از دوربین های تکنی کالر را ساخت و برای اولین استفاده به والت دیزنی مراجعه کرد. آن ها با استفاده از دوربین جدید انیمیشن محبوب والت با نام Flowers and Trees را به صورت رنگی بازسازی کردند که اولین موفقیت بزرگ، یعنی جایزه اسکار انیمیشن را برای والت به ارمغان آورد. پس از آن، قسمت های بعدی سریال Silly Symphony نیز به صورت رنگی آماده و پخش شدند. موفقیت انیمیشن های رنگی درآمد بسیاری برای والت به همراه داشت. او که نام استودیوِ فیلم سازی خود را به Walt Disney Productions تغییر داده بود، در سال ۱۹۳۳، انیمیشنی کوتاه به نام The Three Little Pigs پخش کرد که دومین جایزه اسکار را برایش به همراه داشت.

دیزنی لند

در ذهن والت دیزنی، درکنار دنیای واقعی و پیچیده، دنیایی فانتزی از داستان های افسانه ای جریان داشت. او که از ساختن فیلم های کوتاه و بلند انیمیشنی خسته شده بود، تصمیم گرفت پارک بازی بزرگی بسازد و نام دیزنی لند (Disneyland) را برای آن انتخاب کرد. ایده ساخت شهربازی زمانی به ذهن والت رسید که دخترانش، یعنی دایان و شارون را به یکی از شهربازی های لس آنجلس برده بود.

زندگی شخصی والت دیزنی

لیلیان باندز کارمند دیگری بود که در جایگاه نقاش انیمیشن به استودیوِ برادران دیزنی ملحق شد. والت و لیلیان در ۱۳ژوئیه ۱۹۲۵ ازدواج کردند. اولین فرزند آنها در ۱۸دسامبر۱۹۳۳ به دنیا آمد که دایان ماری دیزنی نام گرفت. سپس، این زوج به دلیل مشکلات ناباروری در ۳۱دسامبر۱۹۳۶، دختری به نام شارون را به فرزندی پذیرفتند. والت دیزنی در ۱۵دسامبر۱۹۶۶ و در ۶۵ سالگی از دنیا رفت. دلیل مرگ او را نوعی بیماری دستگاه گردشِ خون بیان کرده اند.

جوایز و افتخارات والت دیزنی

والت دیزنی ۵۹ نامزدی جایزه اسکار را در کارنامه اش ثبت کرد که ۲۲ نامزدی به جایزه ختم شد. او ۳ بار نیز نامزد گلدن گلوب شد که البته، جایزه ای دریافت نکرد. ۴ نامزدی جایزه امی و یک پیروزی نیز نتیجه فعالیت های این اسطوره رسانه در تلویزیون بود. بسیاری از فیلم های او و استودیوِ دیزنی در کتابخانه کنگره آمریکا و آرشیو ملی فیلم این کشور به عنوان آثاری با نشانه های فرهنگی و تاریخی و اجتماعی مهم نگهداری می شوند. در سال ۱۹۶۰، نام والت دیزنی در پیاده روِ مشاهیر هالیوود ثبت و دو ستاره یکی برای صنعت فیلم و دیگری تلویزیون به او اهدا شد. حتی میکی ماوس نیز به عنوان شخصیتی تاریخی در این پیاده رو ستاره اختصاصی اش را دریافت کرده است. تالار افتخارات تلویزیون و تالار افتخارات کالیفرنیا و پیاده روِ ستارگان آنهایم نیز میزبان نام والت دیزنی هستند.

مجموعه مقالات مهارتهای فردی

زندگینامه افراد موفق

بیوگرافی اورسولا برنز مدیرعامل شرکت زیراکس بیوگرافی اورسولا برنز مدیرعامل شرکت زیراکس


بیوگرافی وین دایر بزرگترین معلم موفقیت در جهان بیوگرافی وین دایر بزرگترین معلم موفقیت در جهان


بیوگرافی ری کراک، مالک و مدیر شرکت مک دونالد بیوگرافی ری کراک، مالک و مدیر شرکت مک دونالد


بیوگرافی جان مک آفی مخترع آنتی ویروس بیوگرافی جان مک آفی مخترع آنتی ویروس


بیوگرافی جک ما خالق شرکت علی بابا بیوگرافی جک ما خالق شرکت علی بابا


بیوگرافی استیو وزنیاک شریک استیو جابز در راه اندازی اپل بیوگرافی استیو وزنیاک شریک استیو جابز در راه اندازی اپل


بیوگرافی دیوید آین‌ هورن بزرگ مرد دنیای اقتصاد آمریکا بیوگرافی دیوید آین‌ هورن بزرگ مرد دنیای اقتصاد آمریکا


بیوگرافی جورج ساموئل کلاسون کارآفرین آمریکایی بیوگرافی جورج ساموئل کلاسون کارآفرین آمریکایی


بیوگرافی پیر امیدیار کارآفرین ایرانی بیوگرافی پیر امیدیار کارآفرین ایرانی


بیوگرافی استیو بالمر مدیر عامل شرکت مایکروسافت بیوگرافی استیو بالمر مدیر عامل شرکت مایکروسافت


بیوگرافی ویلیام شاکلی مخترع ترانزیستور و فیزیکدان بیوگرافی ویلیام شاکلی مخترع ترانزیستور و فیزیکدان


بیوگرافی ژان پل گتی صاحب اقتصادی ترین ذهن تاریخ بیوگرافی ژان پل گتی صاحب اقتصادی ترین ذهن تاریخ


بیوگرافی دکتر محمود حسابی پدر علم فیزیک ایران بیوگرافی دکتر محمود حسابی پدر علم فیزیک ایران


بیوگرافی والت دیزنی خالق انیمیشن های به یاد ماندنی بیوگرافی والت دیزنی خالق انیمیشن های به یاد ماندنی


بیوگرافی مارک زاکربرگ میلیاردر فیسبوک بیوگرافی مارک زاکربرگ میلیاردر فیسبوک


بیوگرافی اندی رابین خالق سیستم عامل اندروید بیوگرافی اندی رابین خالق سیستم عامل اندروید


بیوگرافی رابرت کیوساکی الگوی ثروت آفرینی در جهان بیوگرافی رابرت کیوساکی الگوی ثروت آفرینی در جهان


بیوگرافی برایان تریسی مشاور نام‌آور موفقیت و خوشبختی بیوگرافی برایان تریسی مشاور نام‌آور موفقیت و خوشبختی


بیوگرافی استیو جابز ایده پرداز دنیای تکنولوژی بیوگرافی استیو جابز ایده پرداز دنیای تکنولوژی


بیوگرافی ناپلئون هیل و اسرار ثروتمند شدن بیوگرافی ناپلئون هیل و اسرار ثروتمند شدن


بیوگرافی وارن بافت موفق‌ترین سرمایه‌گذار قرن بیستم بیوگرافی وارن بافت موفق‌ترین سرمایه‌گذار قرن بیستم


بیوگرافی هنری فورد خالق کمپانی قدرتمند فورد Ford بیوگرافی هنری فورد خالق کمپانی قدرتمند فورد Ford


بیوگرافی لری پیج موسس گوگل Google بیوگرافی لری پیج موسس گوگل Google


بیوگرافی جیمی ویلز موسس بنیاد دانشنامه‌ جامع ویکی ‌پدیا بیوگرافی جیمی ویلز موسس بنیاد دانشنامه‌ جامع ویکی ‌پدیا


بیوگرافی بیل گیتس ثروتمندترین مرد جهان و خالق مایکروسافت بیوگرافی بیل گیتس ثروتمندترین مرد جهان و خالق مایکروسافت


بیوگرافی سویچیرو هوندا کارآفرین مشهور ژاپنی بیوگرافی سویچیرو هوندا کارآفرین مشهور ژاپنی


بیوگرافی جف بزوس خالق فروشگاه بزرگ آنلاین آمازون بیوگرافی جف بزوس خالق فروشگاه بزرگ آنلاین آمازون


بیوگرافی آنتونی رابینز معروف ترین سخنران انگیزشی در جهان بیوگرافی آنتونی رابینز معروف ترین سخنران انگیزشی در جهان


خلاقیت و نوآوری

تقویت حافظه

اعتماد بنفس

مثبت اندیشی

موفقیت

هدف گذاری

تصمیم گیری موفق

سلامتی

روانشناسی کاربردی