بیوگرافی اندی رابین خالق سیستم عامل اندروید

اندی رابین پیش از خلق سیستم عامل محبوب موبایلی، سال ها در شرکت های متعدد فعالیت کرده بود و در نهایت ایده و طرحش توسط گوگل پشتیبانی شد. ایده ای که امروز به محبوب ترین سیستم عامل موبایل جهان تبدیل شده است. رابین پس از چند سال فعالیت در گوگل از آن ها جدا شد و تصمیم به راه اندازی کسب و کار شخصی و سرمایه گذاری در استارتاپ ها گرفت.

بیوگرافی اندی رابین

تولد و کودکی اندی رابین

اندی رابین (Andrew E. Rubin) در سال ۱۹۶۳ در چاپاکوا نیویورک متولد شد. او از سال های کودکی در دنیای مملو از گجت ها زندگی می کرد. پدرش روان شناس بود، اما از روانشناسی در تجارت استفاده می کرد. او صاحب شرکتی تبلیغاتی بود که روی آخرین محصولات الکترونیک شرکت های مختلف کار می کرد. او تحصیلات دبیرستان را در مدرسه هوریس گریلی زادگاهش گذارند و در دوران دبیرستان، اولین فعالیت های جدی رباتیک را انجام داد. رابین یک ریموت کنترل برای اسباب بازی Kenner R2-D2 طراحی کرد و آن را با کنترل از کامپیوتر، در خانه به حرکت درمی آورد.

تحصیلات اندی رابین

اندی رابین در دوران دانشگاه به علت علاقه زیادش به کامپیوتر در دوران کودکی و نوجوانی رشته علوم کامپیوتر را انتخاب کرد. در سال ۱۹۸۶ تحصیلات عالی خود را در یوتیکا کالج نیویورک به پایان رسانید. نخستین شغل رابین بعد از خروج از دانشگاه، مهندسی نرم افزار در شاخه رباتیک بود و شرکت Carl Zeiss X-ray Microscopy در نیویورک او را به استخدام خود درآورد. پس از این، رابین برای یک سال به سوییس رفت و در شرکت Société Genevoise d'Instruments de Physique مشغول به کار بود.

همکاری اندی رابین و اپل

در سال ۱۹۸۹ اندی رابین با فردی به نام بیل کَسوِل (Bill Caswell) آشنا شد. بیل کسول در شرکت اپل کار می کرد و وقتی با استعداد های رابین آشنا شد به او پیشنهاد داد برای کار به این شرکت بیاید و خودش هم معرف اش شد. رابین دوران حضورش در اپل را بسیار مهیج توصیف می کند. در آن زمان اوضاع شرکت به لطف فروش بالای رایانه های مکینتاش خیلی خوب بود. رابین در فرهنگ کاری اپل جذب شده بود و با آن خو گرفته بود. به علاوه فرصتی هم برایش مهیا شده بود تا تمرین مدیریت کند و از بزرگان رهبری و مدیریت سیلیکون ولی در شرکت اپل چیز یاد بگیرد. ابتدا در قسمت تولید بود ولی بعد به واحد تحقیقات منتقل شد. اپل در ۱۹۹۰ یک شرکت زیر مجموعه به نام جنرال مجیک (General Magic) راه انداخت و رابین را هم به آن جا فرستادند.

اندی رابین و مایکروسافت

مهندسان جنرال مجیک با همکاری اندی رابین نرم افزاری به نام Magic Cap را توسعه دادند که موفقیت چندانی نداشت و در نهایت در سال ۱۹۹۵ مجبور شدند آن را تعطیل کنند. همین باعث ادامه ندادن همکاری اندی با اپل بود. اندی رابین به کمک تعدادی دیگر از همکارانش در اپل شرکت جدیدی به نام Artemis Research را راه اندازی کرد، و محصولی به نام WebTV را توسعه دادند که هدف آن ترکیب کردن دنیای اینترنت با تلویزیون است. شرکت آرتمیس بهانه ای شد تا اندی رابین همکاری خود را با یک غول دیگر از دنیای فناوری شروع کند، که این غول شرکت مایکروسافت بود که با استقبال از محصول آرتمیس، شرکت را خریداری کردند، و اندی رابین فعالیتش را در آنجا ادامه داد.

اندی رابین و گوگل

اندی رابین در ۱۹۹۹ از مایکروسافت بیرون رفت و چون بیکار بود در پالو آلتوی کالیفرنیا مغازه‌ ای اجاره و آن‌ جا را به آزمایشگاه خود تبدیل کرد. چندی بعد ایده‌ محصول جدیدی به ذهنش رسید؛ برای کار روی این ایده با چند نفر از همکاران قدیمی، شرکت دنجر (.Danger Inc) را تاسیس کرد. نتیجه‌ کار، موفقیت ‌آمیز از آب در آمد و دستگاه هیپ‌تاپ (Hiptop) آن‌ ها که در بازار به سایدکیک (Sidekick) مشهور شده بود سر و صدای زیادی به پا کرد.

در سال ۲۰۰۲ اندی رابین به دانشگاه استنفورد دعوت شد تا درباره سایدکیک سخن رانی کند. اگرچه این دستگاه بازار را تکان نداد ولی از لحاظ فنی بسیار اهمیت داشت. لری پیج و سرگی برین موسسان گوگل هم در آن سخنرانی حضور داشتند و بعد از پایان جلسه اولین بار با اندی رابین دیدار کردند. لری پیج، سایدکیک را به سانِ بالی می دید که می تواند موتور جست و جو گر گوگل را به پرواز در آورد. اما تا به نتیجه رسیدن این موضوع و محقق شدن تلفن گوگل چند سالی زمان لازم بود.

اندی رابین و تولد اندروید

رابین که در سال ۲۰۰۳ با همکاران و هم فکرانش شرکتی به نام اندروید تاسیس کرده بود، این بار به سراغ ایده سیستم عاملی برای دستگاه های همراه رفت. خودش می گوید: اندروید از یک ایده ساده شروع شد: فراهم کردن بستر موبایلیِ قدرتمند و البته متن باز که بتواند مسیر نوآوری های بعدی را هموار کند. در جولای ۲۰۰۵ به محض معرفی سیستم عامل اندروید، لری پیج که در طی این مدت فعالیت های شرکت اندروید را زیر نظر داشت به سرعت عمل کرد و اندروید را با تمام کارکنانش به مجموعه گوگل افزود.

گوگل تصمیم داشت تا سیستم عامل موبایلی را تا پایان سال ۲۰۰۷ معرفی کند. پس از اینکه آیفون معرفی شد، آن ها تصمیم گرفتند تا برنامه رونمایی را به تعویق بیندازند؛ چون اندروید شباهت های زیادی به سیستم عامل آیفون داشت. درواقع معرفی آیفون ضربه محکمی به کل پروژه اندروید وارد کرد. تیم اندروید با وجود ضربه سختی که از اپل خورده بود، توسعه سیستم عامل را با قدرت ادامه داد. آن ها درنهایت در همکاری با HTC، اولین گوشی هوشمند اندرویدی را به نام HTC G1 یا HTC Dream در سال ۲۰۰۸ به بازار عرضه کردند.

اندی رابین و پلی گراند گلوبال

به هرحال اندروید زیر نظر مستقیم خالق خود مرزها را در نوردید و تا سال ۲۰۱۳ پرمصرف ترین سیستم عامل دنیا روی تلفن های هوشمند و تبلت ها شد. اندی رابین بعد از قریب به ده سال حضور در گوگل سِمتش را به ساندار پیچای واگذار کرد. ابتدا برای مدت کوتاهی عهده دار بخش رباتیک گوگل شد اما نهایتا در اکتبر ۲۰۱۴ این شرکت را ترک کرد.

رابین بعد از ترک گوگل به همراه چند نفر دیگر یک شرکت شتاب دهنده برای شرکت های نوپای فناوری و به خصوص سخت افزاری راه انداخت. او برای راه اندازی این شتاب دهنده که پلی گراند گلوبال (Playground Global) نام دارد، از شرکت ها و موسسات زیادی سرمایه دریافت کرد که گوگل هم جزو آن ها بود. در حال حاضر اندی رابین در این مرکز شتاب دهنده فعالیت می کند.

مجموعه مقالات مهارتهای فردی

زندگینامه افراد موفق

بیوگرافی اورسولا برنز مدیرعامل شرکت زیراکس بیوگرافی اورسولا برنز مدیرعامل شرکت زیراکس


بیوگرافی وین دایر بزرگترین معلم موفقیت در جهان بیوگرافی وین دایر بزرگترین معلم موفقیت در جهان


بیوگرافی ری کراک، مالک و مدیر شرکت مک دونالد بیوگرافی ری کراک، مالک و مدیر شرکت مک دونالد


بیوگرافی جان مک آفی مخترع آنتی ویروس بیوگرافی جان مک آفی مخترع آنتی ویروس


بیوگرافی جک ما خالق شرکت علی بابا بیوگرافی جک ما خالق شرکت علی بابا


بیوگرافی استیو وزنیاک شریک استیو جابز در راه اندازی اپل بیوگرافی استیو وزنیاک شریک استیو جابز در راه اندازی اپل


بیوگرافی دیوید آین‌ هورن بزرگ مرد دنیای اقتصاد آمریکا بیوگرافی دیوید آین‌ هورن بزرگ مرد دنیای اقتصاد آمریکا


بیوگرافی جورج ساموئل کلاسون کارآفرین آمریکایی بیوگرافی جورج ساموئل کلاسون کارآفرین آمریکایی


بیوگرافی پیر امیدیار کارآفرین ایرانی بیوگرافی پیر امیدیار کارآفرین ایرانی


بیوگرافی استیو بالمر مدیر عامل شرکت مایکروسافت بیوگرافی استیو بالمر مدیر عامل شرکت مایکروسافت


بیوگرافی ویلیام شاکلی مخترع ترانزیستور و فیزیکدان بیوگرافی ویلیام شاکلی مخترع ترانزیستور و فیزیکدان


بیوگرافی ژان پل گتی صاحب اقتصادی ترین ذهن تاریخ بیوگرافی ژان پل گتی صاحب اقتصادی ترین ذهن تاریخ


بیوگرافی دکتر محمود حسابی پدر علم فیزیک ایران بیوگرافی دکتر محمود حسابی پدر علم فیزیک ایران


بیوگرافی والت دیزنی خالق انیمیشن های به یاد ماندنی بیوگرافی والت دیزنی خالق انیمیشن های به یاد ماندنی


بیوگرافی مارک زاکربرگ میلیاردر فیسبوک بیوگرافی مارک زاکربرگ میلیاردر فیسبوک


بیوگرافی اندی رابین خالق سیستم عامل اندروید بیوگرافی اندی رابین خالق سیستم عامل اندروید


بیوگرافی رابرت کیوساکی الگوی ثروت آفرینی در جهان بیوگرافی رابرت کیوساکی الگوی ثروت آفرینی در جهان


بیوگرافی برایان تریسی مشاور نام‌آور موفقیت و خوشبختی بیوگرافی برایان تریسی مشاور نام‌آور موفقیت و خوشبختی


بیوگرافی استیو جابز ایده پرداز دنیای تکنولوژی بیوگرافی استیو جابز ایده پرداز دنیای تکنولوژی


بیوگرافی ناپلئون هیل و اسرار ثروتمند شدن بیوگرافی ناپلئون هیل و اسرار ثروتمند شدن


بیوگرافی وارن بافت موفق‌ترین سرمایه‌گذار قرن بیستم بیوگرافی وارن بافت موفق‌ترین سرمایه‌گذار قرن بیستم


بیوگرافی هنری فورد خالق کمپانی قدرتمند فورد Ford بیوگرافی هنری فورد خالق کمپانی قدرتمند فورد Ford


بیوگرافی لری پیج موسس گوگل Google بیوگرافی لری پیج موسس گوگل Google


بیوگرافی جیمی ویلز موسس بنیاد دانشنامه‌ جامع ویکی ‌پدیا بیوگرافی جیمی ویلز موسس بنیاد دانشنامه‌ جامع ویکی ‌پدیا


بیوگرافی بیل گیتس ثروتمندترین مرد جهان و خالق مایکروسافت بیوگرافی بیل گیتس ثروتمندترین مرد جهان و خالق مایکروسافت


بیوگرافی سویچیرو هوندا کارآفرین مشهور ژاپنی بیوگرافی سویچیرو هوندا کارآفرین مشهور ژاپنی


بیوگرافی جف بزوس خالق فروشگاه بزرگ آنلاین آمازون بیوگرافی جف بزوس خالق فروشگاه بزرگ آنلاین آمازون


بیوگرافی آنتونی رابینز معروف ترین سخنران انگیزشی در جهان بیوگرافی آنتونی رابینز معروف ترین سخنران انگیزشی در جهان


خلاقیت و نوآوری

تقویت حافظه

اعتماد بنفس

مثبت اندیشی

موفقیت

هدف گذاری

تصمیم گیری موفق

سلامتی

روانشناسی کاربردی