بیوگرافی جان مک آفی مخترع آنتی ویروس

جان مک آفی ، شرکت نرم افزاری آنتی ویروس مک آفی را در سال ۱۹۸۷ درست زمانی که در حال توسعه نرم افزار های آنتی ویروس بود ، تاسیس کرد چرا که معتقد بود تهدید ویروس ها تا چند سال آینده جدی تر خواهد شد. ثروت مک‌آفی در سال ۲۰۰۷ و پیش از اینکه سرمایه‌گذاری‌های او در شرایط بحران اقتصادی آن سال، اموال او را تنزل بها دهد، به ۱۰۰ میلیون دلار می‌رسید.

بیوگرافی جان مک آفی

تولد و کودکی جان مک آفی

جان مک‌آفی John McAfee، در تاریخ ۱۸ دسامبر سال ۱۹۴۵، در گلاکسترشایر انگلستان به دنیا آمد. پدرش یک سرباز آمریکایی بود که با ارتش آمریکا در انگلیس مستقر شد و آنجا با مادر جان آشنا شد و ازدواج کرد. تولد جان مصادف بود با اوج جنگ جهانی دوم و به همین دلیل، چند سال بعد والدینش برای حفاظت از او، انگلیس را ترک کردند. پدر، شغل نظامی خود را ترک کرد و به ‌عنوان یک نقشه ‌بردار جاده مشغول به کار شد. آن‌ها به شهر رانوک در ویرجینیای آمریکا مهاجرت کردند.

تحصیلات جان مک آفی

جان مک آفی کارشناسی ریاضی خود را در سال ۱۹۶۷ از دانشگاه رانوک دریافت کرد و بعدها در کالج نورث ایست لوئیزیانا، تحصیلاتش را ادامه داد، هرچند مدرک دکترای او به خاطر سوء رفتار توقیف شد.

ورود به دنیای کسب وکار

جان از ابتدای سنین جوانی اش با تشکیل یک گروه که مجلات مختلف را در بین مردم توزیع می کردند کار خود را شروع کرد. او توانست از این طریق سرمایه کوچکی به دست بیاورد. او در اواخر دهه ی ۶۰ بود که برای کد گذاری سیستم های پانچ کارت، در شرکتی مشغول به کار شد. در همین شرکت تجربه های زیادی در زمینه برنامه نویسی و پردازش کامپیوتری کسب کرد. وی با استفاده از این تجربه ها توانست در شرکت راه آهن پسیفیک میسوری شغلی پیدا کند و به آن ها کمک کرد تا برای برنامه ریزی زمانبندی حرکت قطارها از جدید ترین کامپیوتر های ام بی ای استفاده کنند. پس از آن جان به عنوان برنامه نویس کامپیوتر از سال ۱۹۶۸ تا ۱۹۷۰ در موسسه مطالعات فضایی ناسا در نیویورک فعالیت کرد.

پس از آن در یونیواک به عنوان طراح نرم افزار شروع به کار کرد. کمی بعد به عنوان معمار سیستم عامل به شرکت زیراکس رفت و یونیواک را ترک کرد. با اینکه زیراکس شرکت معروفی بود ولی بازهم طولی نکشید که جان در سال ۱۹۸۷ این شرکت را به مقصد شرکت « کامپیوتر ساینس» ترک کرد و در آن جا به عنوان مشاور نرم افزار مشغول به کار شد. دو سال بعد به عنوان مشاور برنامه نویسی و نرم افزار وارد شرکت بوز آلن همیلتون شد و تا سال ۱۹۸۲ در آن جا ماند.

تاسیس شرکت مک آفی

پس از مدتی جان مک آفی به شرکت پیمانکار دفاعی لاکهید مارتین پیوست. لاکهید، مقصدی بود که توانست زندگی جان مک‌آفی را به مسیر تازه‌ای هدایت کند. در دهه‌ی ۸۰، کامپیوترهای جدیدی وارد بازار شده بودند و در سال ۱۹۸۶، جان مک‌آفی با یک ویروس کامپیوتری به نام Pakistani Brain برخورد کرد که به نظرش جالب‌ توجه بود، به همین دلیل تصمیم گرفت نرم‌افزاری برای مبارزه با آن طراحی کند. هنگامی‌که جان مک ‌آفی شروع به توسعه‌ نرم‌افزارهایی برای مقابله با ویروس‌های رایج کرد، می‌دانست که تا چند سال آینده، تهدید ویروس‌ها بسیار جدی‌تر خواهد شد. به همین دلیل در سال ۱۹۸۷، شرکت نرم‌افزاری آنتی‌ویروس مک‌آفی را تأسیس کرد.

دو سال بعد، در سال ۱۹۸۹ او شرکت لاکهید را ترک کرد تا به کسب‌وکار خود که به ‌سرعت در حال پیشرفت بود برسد. شرکت او اولین شرکتی بود که به‌طور تخصصی فقط در زمینه‌ آنتی‌ویروس کار می‌کرد و اگرچه مردم هنوز زیاد به اهمیت کاربرد نرم‌افزارهای امنیتی آشنا نبودند ولی بسیاری از شرکت‌های بزرگ، مشتریان مک‌آفی بودند و جان توانست درآمد خود را به ۵ میلیون دلار در سال برساند.

اوج موفقیت مک آفی

در سال ۱۹۹۲، ویروسی به نام مایکل آنجلو شیوع پیدا کرد. جان مک‌آفی اعلام کرد که این ویروس به‌زودی به بیش از ۵ میلیون کامپیوتر آسیب خواهد زد. این اولین بار بود که مردم خطر ویروس‌های کامپیوتری را به‌طور جدی حس کرده بودند. آنتی‌ویروس مک‌آفی توانست به‌خوبی هجوم این ویروس را مهار کند و البته شرکت هم با فروش کم‌سابقه‌، درآمد زیادی کسب کرد. ویروس مایکل آنجلو باعث شد رویکرد مردم جهان نسبت به حفاظت رایانه‌های شخصی تغییر کند. پس‌ازآن، مک‌آفی همیشه با پلتفرم‌های به‌روز شده، آماده‌ی مقابله با بدافزارها و ویروس‌های جدید بود. درست در هنگامی‌که شرکت مک‌آفی در اوج بود، جان تصمیم غیر منتظره‌ای گرفت. در سال ۱۹۹۴، او شرکت خود را با شرکت کامپیوتری دلاوِر ادغام کرد و خود از مقامش استعفا داد. ۲ سال پس‌ازاینکه سهام شرکت مک‌آفی اسوشیتس عرضه‌ عمومی شد، جان مابقی سهم خود را از این شرکت فروخت.

مک آفی پس از جان مک آفی

در سال ۱۹۹۷، مک‌آفی اسوشیتس با شرکت نتورک جنرال ترکیب شد و نتورک اسوشیتس نام گرفت. این شرکت جدید به مدت ۷ سال با همین نام به کار خود ادامه داد و پس‌ازآن به شرکت مک‌آفی تغییر نام داد. در آگوست سال ۲۰۱۰، اینتل شرکت مک‌آفی را خرید، هرچند اعلام کرد بخش نرم‌افزار این شرکت با همان نام عرضه خواهد شد.در سال ۲۰۱۴ اینتل اعلام کرد که پس‌ازاین محصولات نرم‌افزاری امنیتی این شرکت با نام اینتل سیکوریتی تولید خواهند شد و جان مک‌آفی از این موضوع که دیگر نام او درگیر این نرم‌افزارها نیست، ابراز خشنودی کرد.

جان مک آفی و دنیای رمز ارزها

مک‌آفی در سال ۲۰۱۶ به سمت رئیس و مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری MGT منصوب شد. وی زمینه‌ فعالیت این شرکت را از سرمایه‌گذاری در حوزه‌ بازی‌های دیجیتالی به امنیت سایبری تغییر داد. وی همچنین MGT را به سرمایه‌گذاری در زمینه‌ استخراج بیت کوین و دیگر رمزارزها سوق داده است. پس از آشنایی مک‌آفی با بیت کوین، وی به سرعت به یکی از طرفداران این رمزارز تبدیل شد و با پیش‌بینی قیمت ۵۰۰ هزار دلاری برای بیت کوین در سال ۲۰۲۰، یکی از رویایی‌ترین پیش‌بینی‌ها را در این زمینه ارائه کرده است.

سایر فعالیت های جان مک آفی

جان مک آفی پس از ترک شرکت مک آفی اسوشیتس در زمینه های مختلفی شروع به فعالیت کرد. او به عنوان یک مشاور ، کارآفرینان جوان راهنمایی می کرد و سخنرانی های بسیاری در دانشگاه استنفورد انجام میداد و در کنار همه این ها پروژه های شخصی خود را پیش می برد. پروژه هایی که بعد از ترک مک آفی، جان به آن ها پرداخت متاسفانه نتیجه خوبی برای جان به همراه نداشتند و در سال ۲۰۰۹ ثروت شخصی او با اوج گرفتن بحران های مالی آمریکا، ۴ میلیون دلار کاهش پیدا کرد.

مجموعه مقالات مهارتهای فردی

زندگینامه افراد موفق

بیوگرافی اورسولا برنز مدیرعامل شرکت زیراکس بیوگرافی اورسولا برنز مدیرعامل شرکت زیراکس


بیوگرافی وین دایر بزرگترین معلم موفقیت در جهان بیوگرافی وین دایر بزرگترین معلم موفقیت در جهان


بیوگرافی ری کراک، مالک و مدیر شرکت مک دونالد بیوگرافی ری کراک، مالک و مدیر شرکت مک دونالد


بیوگرافی جان مک آفی مخترع آنتی ویروس بیوگرافی جان مک آفی مخترع آنتی ویروس


بیوگرافی جک ما خالق شرکت علی بابا بیوگرافی جک ما خالق شرکت علی بابا


بیوگرافی استیو وزنیاک شریک استیو جابز در راه اندازی اپل بیوگرافی استیو وزنیاک شریک استیو جابز در راه اندازی اپل


بیوگرافی دیوید آین‌ هورن بزرگ مرد دنیای اقتصاد آمریکا بیوگرافی دیوید آین‌ هورن بزرگ مرد دنیای اقتصاد آمریکا


بیوگرافی جورج ساموئل کلاسون کارآفرین آمریکایی بیوگرافی جورج ساموئل کلاسون کارآفرین آمریکایی


بیوگرافی پیر امیدیار کارآفرین ایرانی بیوگرافی پیر امیدیار کارآفرین ایرانی


بیوگرافی استیو بالمر مدیر عامل شرکت مایکروسافت بیوگرافی استیو بالمر مدیر عامل شرکت مایکروسافت


بیوگرافی ویلیام شاکلی مخترع ترانزیستور و فیزیکدان بیوگرافی ویلیام شاکلی مخترع ترانزیستور و فیزیکدان


بیوگرافی ژان پل گتی صاحب اقتصادی ترین ذهن تاریخ بیوگرافی ژان پل گتی صاحب اقتصادی ترین ذهن تاریخ


بیوگرافی دکتر محمود حسابی پدر علم فیزیک ایران بیوگرافی دکتر محمود حسابی پدر علم فیزیک ایران


بیوگرافی والت دیزنی خالق انیمیشن های به یاد ماندنی بیوگرافی والت دیزنی خالق انیمیشن های به یاد ماندنی


بیوگرافی مارک زاکربرگ میلیاردر فیسبوک بیوگرافی مارک زاکربرگ میلیاردر فیسبوک


بیوگرافی اندی رابین خالق سیستم عامل اندروید بیوگرافی اندی رابین خالق سیستم عامل اندروید


بیوگرافی رابرت کیوساکی الگوی ثروت آفرینی در جهان بیوگرافی رابرت کیوساکی الگوی ثروت آفرینی در جهان


بیوگرافی برایان تریسی مشاور نام‌آور موفقیت و خوشبختی بیوگرافی برایان تریسی مشاور نام‌آور موفقیت و خوشبختی


بیوگرافی استیو جابز ایده پرداز دنیای تکنولوژی بیوگرافی استیو جابز ایده پرداز دنیای تکنولوژی


بیوگرافی ناپلئون هیل و اسرار ثروتمند شدن بیوگرافی ناپلئون هیل و اسرار ثروتمند شدن


بیوگرافی وارن بافت موفق‌ترین سرمایه‌گذار قرن بیستم بیوگرافی وارن بافت موفق‌ترین سرمایه‌گذار قرن بیستم


بیوگرافی هنری فورد خالق کمپانی قدرتمند فورد Ford بیوگرافی هنری فورد خالق کمپانی قدرتمند فورد Ford


بیوگرافی لری پیج موسس گوگل Google بیوگرافی لری پیج موسس گوگل Google


بیوگرافی جیمی ویلز موسس بنیاد دانشنامه‌ جامع ویکی ‌پدیا بیوگرافی جیمی ویلز موسس بنیاد دانشنامه‌ جامع ویکی ‌پدیا


بیوگرافی بیل گیتس ثروتمندترین مرد جهان و خالق مایکروسافت بیوگرافی بیل گیتس ثروتمندترین مرد جهان و خالق مایکروسافت


بیوگرافی سویچیرو هوندا کارآفرین مشهور ژاپنی بیوگرافی سویچیرو هوندا کارآفرین مشهور ژاپنی


بیوگرافی جف بزوس خالق فروشگاه بزرگ آنلاین آمازون بیوگرافی جف بزوس خالق فروشگاه بزرگ آنلاین آمازون


بیوگرافی آنتونی رابینز معروف ترین سخنران انگیزشی در جهان بیوگرافی آنتونی رابینز معروف ترین سخنران انگیزشی در جهان


خلاقیت و نوآوری

تقویت حافظه

اعتماد بنفس

مثبت اندیشی

موفقیت

هدف گذاری

تصمیم گیری موفق

سلامتی

روانشناسی کاربردی